Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi

Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi

Sekarang anda sudah Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi. Terpulang kepada anda nak dapatkan downline sebanyak mana pun, itu atas usaha anda sendiri. Lebih banyak downline, lebih banyak komisen yang anda akan dapat nanti.

Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi. Adakah anda sedang mencari syarikat yang boleh mendaftar agen nombor ekor 4D? Kami merupakan agen yang sedang berkembang di Malaysia. Kami nak bantu seramai mungkin rakyat Malaysia, Singapore yang mahu menambah pendapatan sampingan bersama kami.

Syarat utama nak jadi agen adalah tahu sosial media dan menggunakan smartphone sahaja. Anda hanya perlu kongsikan link affiliate anda kepada rakan-rakan lain dan mula menjana pendapatan sampingan bersama kami.

Kelebihan sertai syarikat ini adalah :

Ada yang tanya mengapa perlu join kami sebagai agen? sebenarnya, semua member yang join syarikat ini adalah “agen” kerana setiap member mempunyai affiliate link untuk daftarkan rakan dibawah anda.

  1. Bayaran kemenangan yang tinggi di pasaran
  2. Deposit yang mudah (guna manual online transfer dan fast payment gateway)
  3. Withdrawal yang pantas (estimate 5 minit processing time)
  4. Cara rekrut member baru yang sangat mudah
  5. Boleh beli 4D, 5D, 6D dan perlawanan bola sepak seluruh dunia
  6. Komisen daripada pembelian downline sebanyak 3% hingga 6%
  7. Bayaran komisen SETIAP HARI !

Komisen ini dikira daripada jumlah pembelian 4D, 5D, 6D dan pertaruhan perlawanan bola sepak setiap hari. Anda tak perlu buat apa-apa setelah bagi link tersebut, anda hanya tunggu member downline tu membeli dan bertaruh perlawanan bola.

Bila komisen akan dapat?

Dengan company ni, anda tak perlu tunggu 1 bulan, atau 1 minggu. Anda akan dapat komisen SETIAP HARI pada jam12.30 tengah malam.

Cara Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi

Cara untuk daftar agen jual 4D, 5D, 6D dan bet bola adalah mudah sahaja. Terus ikuti langkah-langkah dibawah ini.

  • Langkah 1: Daftar sini – 4D Joker Free Registration
  • Langkah 2: Masukkan nombor telefon anda dan tekan butang NEXT. Sila masukkan code SMS yang dihantar kepada anda.
  • Langkah 3: Download Apps Joker ( Android atau IOS)
  • Langkah 4: Buat deposit.
  • Langkah 5: Buat pembelian 4D, 5D, 6D atau bet bola sepak.
  • Langkah 6: Buat withdrawal jka ada kemenangan 🙂

Daftar sudah ! macam mana pula cara untuk cari downline?

Langkah 1: Login apps 4D Joker

Langkah 2: Klik pada icon profile dan copy Referrals Link

Referrals Link tersebut anda boleh share dengan kawan-kawan lain untuk join Joker.

Sekarang anda sudah Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi. Terpulang kepada anda nak dapatkan downline sebanyak mana pun, itu atas usaha anda sendiri. Lebih banyak downline, lebih banyak komisen yang anda akan dapat nanti.

Sekarang anda sudah Daftar Agen Jual 4D Online Komisen Tinggi. Terpulang kepada anda nak dapatkan downline sebanyak mana pun, itu atas usaha anda sendiri. Lebih banyak downline, lebih banyak komisen yang anda akan dapat nanti.

Nak komisen macam ni setiap hari? Jom join 4D Joker sekarang !

2 COMMENTS

comments user
Amilin

Ingin menjadi agen

comments user
Shamsol

Saya mahu jadi ejen

Leave a Reply

Your email address will not be published.